Rahapuu.fi vipit 50 – 200€ yli 21 vuotiaille

Kun menot ja tulot eivät kohtaa

Rahapuu tarjoaa vakuudettomia pikaluottoja täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Lainahakemuksia voi lähettää vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä arkisin 7-23. Rahat siirretään asiakkaan tilille välittömästi lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen klo 7-23 välisenä aikana. Pankkiyhteydestä riippuen rahat siirtyvät tilille joko välittömästi tai 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Miten haen Rahapuu-lainaa?

Rahapuu-lainaa haetaan tekstiviestillä. Ensimmäistä lainaa haettaessa asiakas tunnistautuu järjestelmään verkkopankkitunnuksilleen ja hänelle toimitetaan henkilökohtainen PIN-koodi lainan hakemista varten. Asiakkaan tulee lähettää lainahakemuksensa aina samasta puhelinnumerosta, jota hän on käyttänyt tunnistautuessaan.

Rahapuu tarjoaa 50-200 euron luottoja 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Uudet asiakkaat voivat saada korkeintaan 100 euron luottoja; tätä suurempia summia myönnetään ainoastaan vanhoille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet aikaisemmat lainansa moitteettomasti. Luotto maksetaan takaisin kotiin lähetettävällä laskulla.

Lainan kulut ja muut tiedot

Luoton kokonaiskulut koostuvat lainasummasta, korosta ja käsittelymaksusta. Korko ja käsittelymaksu ovat 50 euron lainalle 15 euroa, 100 euron lainalle 25 euroa ja 200 euron lainalle 50 euroa. Lisäksi peritään tekstiviestikulut, jotka ovat 1,90 euroa viestiltä ja veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.