Reissuluotto.fi – Yksi vanhimmista pikavippiyrityksistä

Helppoa ja turvallista lainaa

Reissuluotto on yksi vanhimmista Suomessa toimivista pikaluottosivustoista ja sillä onkin vahva asema markkinoilla luotettavana ja reiluna luotonantajana. Yrityksen tarjoamat lainat on porrastettu niin, että 60-500 euron lainat maksetaan takaisin yhdessä erässä, 600-1000 euron lainat kahdessa erässä ja 1100-1500 euron lainat kolmessa erässä. Jokaisella erällä on 30 vuorokauden takaisinmaksuaika. Ensimmäinen laina voi olla korkeintaan 500 euroa. Alle 25-vuotiaille ei myöskään myönnetä yli 500 euron lainoja, vaikka he olisivat hoitaneet edelliset lainansa moitteettomasti.

Miten haen Reissuluotto-lainaa?

Lainaa myönnetään täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Hakemiseen tarvitaan lisäksi julkinen puhelinliittymä ja vakituinen osoite Suomessa. Luoton hakemiseksi hakijan tulee ensin luoda itselleen PIN-koodi luotonantajan verkkosivuilla. Tämän jälkeen luottoa haetaan lähettämällä viesti LUOTTO Summa PIN-koodi numeroon 173172. Rahat maksetaan asiakkaan tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina heti. Pankkiyhteydestä riippuen summa näkyy tilillä joko heti tai 1-2 pankkipäivän kuluttua. Luotto maksetaan takaisin helposti kotiin tai asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen lähetettävällä laskulla.

Lainan kulut ja muut tiedot

Luoton kokonaiskustannukset riippuvat lainatusta summasta. Itse lainasumman lisäksi lainasta peritään toimitus- ja käsittelykulut sekä korko. Lainan kuluja voi vertailla kätevästi luotonantajan verkkosivuilla olevasta lainataulukosta. Lisäksi lähetetyistä tekstiviesteistä peritään 1,90 euron maksu kappaleelta. Luoton hakemiseen viestejä tarvitaan kaksi. www.reissuluotto.fi

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.