Risicumin Joustolaina -rahoitusratkaisu

1
Risicumin Joustolaina -rahoitusratkaisu
9 Yhteispisteet
 • Erittäin kätevä lainanhakuprosessi
 • Laina myönnetään nopeasti
 • Joustavat takaisinmaksuajat
 • Avainlippu-merkki
 • Luotettava ja suomalainen

Risicum tarjoaa lainoja yksityisasiakkaille verkossa. Lainaa on mahdollista hakea 5000€ asti ja eräpäivän voi valita itse joko kuun loppuun tai puoliväliin. Hakemus tehdään aina verkossa ja sivuston käyttöliittymä on erinomaisen selkeä ja helppokäyttöinen. Asiakastuki toimii suomeksi ja vastauksia saa nopeasti. Risicum on toimiva lainapalvelu myös nopeutensa ansiosta. Lainapäätöksen saa välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Kuka voi saada lainaa?

Lainan saadakseen hakijan tulee käyttää Risicumin verkkosivun etusivulta löytyvä hakemus. Lainan summa valitaan sadan euron ja 5000 euron väliltä. Seuraavaksi valitaan itselle sopiva lainan eräpäivä ja klikataan Hae lainaa –painiketta. Seuraavaksi sivusto pyytää tunnistautumaan verkkotunnuksilla hakemuksen jatkamiseksi. Tunnistautuminen ei vielä velvoita hakemaan lainaa vaan ehdot hyväksytään hakuprosessin myöhemmässä vaiheessa.

Risicumin palveluita käyttäessä kansalaisuus ei vaikuta päätökseen ja riittää että lainan hakijalla on vakituinen osoite Suomessa. Risicumilla ikäraja on 20 vuotta. Lainan voi saada jos on täysaikaisessa työsuhteessa, osa-aikatöissä tai toimii yrittäjänä. Maksuhäiriömerkinnät estävät lainan saannin.

Millainen Risicumin laina on?

Lainan hakemisprosessi on täysin ilmaista. Takaisinmaksun ehdot ovat joustavat ja eräpäivän voi valita itse kahdesta vaihtoehdosta. Maksat myös vain nostamastasi luotosta. Voit nostaa lainasumman joko kerralla täysimääräisenä tai useammassa pienessä erässä. Tämä tarkoittaa sitä että kun laina on myönnetty, sinun ei tarvitse nostaa sitä kokonaisuudessaan. Nostoistasi ei kerry ylimääräisiä kuluja ensimmäisen laskutuskautesi aikana. Hakuprosessi on suunniteltu siten asiakasystävälliseksi että sinulle ehdotetaan automaattisesti sitä eräpäivää, jolla maksimoit korottoman maksuaikasi pituuden. Voit palata nostamaan seuraavan osan sinulle myönnettyä lainaa mikäli tarve lisälainalle ilmenee. Uudet Joustolaina –asiakkaat saavat kulutonta lainaa keskimäärin 30 päivän ajaksi. Laina-ajan minimikesto on asetettu kolmeen kuukauteen. Nostopalkkio on 12,5% ja laskutuslisä 4,90€. Vuotuinen nimelliskorko on 29% – 39%. Luottolimiitin koko on vähintään 2050€ ja maksimissaan 5000€. Todellinen vuosikorko on maksimissaan 77,16%.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Mikäli lainan ottaja maksaa esimerkiksi 1600€ lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa maksuerässä minimilyhennystä käyttäen, kaikki kulut huomioon ottavat kokonaiskustannukset ovat 2482,83€.

Myöhästymismaksut ja muut sanktiot

Jos lainan hakija maksaa lainan takaisin etukäteen, on myöhästymiskustannukset luonnollisesti nolla. Kertalainan siirtomaksusta peritään 9,25%. Jatkuvan luoton siirtomaksu puolestaan on 12,5%. Kertalainan vuosikorko on 49,7%. Käytetty lainasumma määrää vuosikoron määrän.

Arvostelu

Risicumin lainapalvelussa hyvää on sen erinomaisen selkeä käyttöliittymä sekä lainaprosessin nopeus. Risicumin lainahakemus toimii hienosti sekä kannettavalla, pöytäkoneilla sekä mobiililla ja tabletissa. Sivusto on rakennettu täysin responsiiviseksi, joten sivun sisältö näyttäytyy selkeänä ja tyylikkäänä minkä hyvänsä kokoisella laitteella katsellessa. Positiivista on myös se kuinka asiakas voi valita nostaako lainan yhdessä isossa erässä vai useammassa pienessä erässä.

Risicum on toiminut Suomessa ja muissa Pohjoismaissa jo pitkään, joten brändi on tunnettu ja luotettu lainan antaja. Risicumin toimipiste sijaitsee Turun keskustassa. Risicumin suosiosta kertoo myös se että heiltä on haettu lainaa jo yli 800,000 kertaa.

Risicumin vastuulliset toimintaperiaatteet näkyy siinä että lainan hakijalta kysytään muutama kysymys henkilökohtaiseen talouteen liittyen. Lainaa ei todennäköisesti saa jos hakijan historiasta löytyy aiempia maksuongelmia. Tämä lisälainan ehkäiseminen ja lainakustannusten hallinnasta karkaamisen estäminen on vastuullisen lainan antamisen pääperiaatteita. Hakemukset käsitellään täydellä luottamuksella ja luottamuksellista apua saa myös Risicumin asiakaspalvelusta suomeksi.

9 Yhteispisteet
Pikavippejä ja kulutusluottoja arjen tarpeisiin

Risicum on pitkään toiminut suomalainen lainanantaja, jonka tarjonnasta löytyy pieniin ja suuriin rahareikiin helpotus.

Lainasummat
8.5
Nopeus
9
Takaisinmaksuajat
7.5
Hyvää
 • Erittäin kätevä lainanhakuprosessi
 • Laina myönnetään nopeasti
 • Joustavat takaisinmaksuajat
 • Avainlippu-merkki
 • Luotettava ja suomalainen
Heikkoa
 • Tyyris hinta isommille lainoille
 • Ei ilmaista ensilainaa
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.