Saldo on kotimainen pikavippi verkossa

1
Saldo on kotimainen pikavippi verkossa
9 Yhteispisteet
 • Erittäin kätevä ja helppokäyttöinen
 • Ympäri vuorokauden rahan siirrot
 • Koko luotto nostettavissa kerralla
 • Maltillinen 1,99% korko per kuukausi

Saldo on Tact Finance Oyj:n luottopalvelu verkossa, jonka kautta on mahdollista saada pikavippi ilman vakuuksia. Verkkopalvelun näppärän nettikaavakkeen avulla lainan hakeminen on helppoa ja lainapäätöksen saa yleensä minuuteissa. Asiakas voi niin halutessaan nostaa koko luottosumman tai pienempiä eriä tililleen. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta osuudesta.

Miten Saldo toimii

Saldo.com lainalaskuri

Kätevällä lainalaskurilla näet Saldo.com -lainan hinnan.

Saldo toimii käytännössä niin kuin virtuaalinen luottokortti. Asiakas hakee luottoa 500 euron ja 2000 euron väliltä. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen asiakas voi halutessaan nostaa pienempiä eriä, jotka ovat nostettavissa kellon ympäri. Asiakas voi myös nostaa koko luoton tililleen kerralla. Kuluja kertyy ainoastaan pankkitilille nostetusta luotosta. Ensimmäinen eräpäivä on automaattisesti 30 päivän päästä saldon pankkitilille nostamisesta. Lainan minimimaksuaika on 3 kuukautta ja maksimimaksuaika on 30 kuukautta, mikäli lainaa lyhennetään minimilyhennyksin. Tahtoessaan laina voi maksaa myös aiemmin pois. Saldon laina on tyypiltään jatkuva lainasopimus, kuten useimmat pikavipit nykyään ovat.

Saldon kustannukset

Lainaan liittyviä kustannuksia on helppo verrata Saldon verkkosivuilla, jossa ne on eritelty taulukossa. Lainan nostokulu on 9,90% + 5% noston määrästä. Korko alkaa niinkin alhaalta kuin 1,99%, joka on erinomainen hinta verkkolainalle. Nimelliskorko on alkaen 24% ja todellinen vuosikorko alkaen 49,77%. Tilinhoitokulu on maksimissaan 4,95 euroa. Pikanostoista ja 6h nostoista veloitetaan kummastakin 3-3.50 euroa kappaleelta. Saldosta on myös mahdollista saada maksuvapaa kuukausi. Tästä palvelusta veloitetaan 30 euroa. Eräpäivän muutos taas maksaa 10 euroa. Ajatellaan esimerkkiä lainan takaisinmaksusta: 1500 euron nostoa ajatellen todellinen ja kulut huomioiva vuosikorko on 56,23% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 1894 euroa, mikäli asiakas päättää nostaa 1500 euroa kerralla ja maksaa sen 12 kuukauden aikana takaisin tasaisissa erissä.

Kuka voi saada Saldo –lainaa

Vaikka lainapäätös syntyykin usean seikan yhteissummana, on joitain perusedellytyksiä joiden täyttyessä Saldo –pikavipin saaminen on todennäköisempää. Saldo pikavippiin riittää että asiakas on 18 vuotta täyttänyt. Asiakkaalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili, jonka verkkopankkitunnuksia voi käyttää tunnistautumiseen. Asiakkaan on tullut hoitaa raha-asiansa moitteettomasti, mikä tarkoittaa että luottorekisteristä ei löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Miten Saldo –lainaa haetaan

Lainaa heti tilille

Lainaa saa 24h vuorokaudessa eli heti tililleen.

Luottoa voi hakea kätevällä lainahakemuksella joka löytyy Saldo.com verkkosivuilta. Aloita valitsemalla lainan summa etusivulta. Luottoraja on 500 euron ja 2000 euron väliltä. Tämän jälkeen täytä hakemus huolellisesti. Kun lainahakemus on hyväksytty, voit nostaa rahaa tilillesi verkossa tai lähettämällä tekstiviestin SALDO summa numeroon 16520. Hakemus käsitellään nopeasti ja voit tehdä hakemuksen milloin sinulle parhaiten sopii. Jos haluat pikanoston, palvelusta veloitetaan 3.50 euroa. Tällöin rahat tulevat tilillesi saman tien. Jos sinulle riittää että rahat tulevat kuuden tunnin sisällä, veloitetaan tästä hinnaston mukainen 3 euron palvelumaksu. Mikäli sinulla ei ole kiirettä nostaa rahoja, edullisin rahansiirto tapahtuu 48 tunnin kuluessa nostosta, siitä veloitetaan ainoastaan perusnostokulu. Kaikki tekstiviestinostot katsotaan pikanostoiksi. Jos haet esimerkiksi 2000 euron luottorajaa mutta olet nostanut aiemmin vain osan vipistä, voit milloin vain halutessasi nostaa lisää saldoa luottorajasi puitteissa. Siitä hetkestä alkaen nostamastasi summasta alkaa kertyä korkoa.

Takaisinmaksu

Saldon takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, jotka muodostuvat hinnaston mukaisesta nostokulusta, korosta ja maksamatta olevan pääoman lyhennyksestä. Mikäli olet käyttänyt muita hinnaston mukaisia palveluita, nämä lisätään automaattisesti seuraavaan laskuun.

Saldo.com asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on auki arkisin maanantaista perjantaihin kello 08 – 20, lauantaisin kello 10 – 18 sekä sunnuntaisin kello 12 – 18. Asiakaspalveluun saa helpoiten yhteyden käyttämällä heidän verkkosivujensa oikeasta alalaidasta löytyvää chat-ikkunaa. Puheluita otetaan vastaan numerossa 010 219 5500. Tact Finance Oyj:n osoite on Lemminkäisenkatu 46a, Turku.

9 Yhteispisteet
Näppärä pikavippi arjen tarpeisiin

Saldo toimii käytännössä niin kuin virtuaalinen luottokortti. Asiakas hakee luottoa 500 euron ja 2000 euron väliltä. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen asiakas voi halutessaan nostaa pienempiä eriä, jotka ovat nostettavissa kellon ympäri. Asiakas voi myös nostaa koko luoton tililleen kerralla.

Hyvää
 • Erittäin kätevä ja helppokäyttöinen
 • Ympäri vuorokauden rahan siirrot
 • Koko luotto nostettavissa kerralla
 • Maltillinen 1,99% korko per kuukausi
Heikkoa
 • Pelkät pikavipit alle 2000€
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.