Sälekaihtimet halvalla verkkokaupasta

 

Kun on tullut vakuuttuneeksi siitä, että oma koti tai työpaikka vaatii ehdottomasti jonkinlaiset sälekeihtimet, jotta työskentely onnistuisi auringonpaisteellakin, tullaan valinnan eteen. Sälekaihdinmarkkinoilla on nimittäin paljon erilaisia malleja ja materiaaleja. Helposti sen paljouden edessä hämmentyy eikä oikein tiedä, millaiset sälekaihtimet hankkisi.

Toinen eteen tuleva ongelma valinnan vaikeuden lisäksi on se, että mistä kaihtimet hankkii. Niitä myyvät nimittäin useammatkin tahot, mutta nykyihmisellä on harvoin aikaa juosta kaupasta toiseen malleja vertailemassa.

Tämän vuoksi on iloinen asia se, että saadakseen auringon liiallisen valon ja naapureiden uteliaat katseet piilottavat sälekaihtimet, ei tarvitse välttämättä poistua kotoaan lainkaan. Internetissä nimittäin toimii sälekaihtimiin erikoistunut verkkokauppa, Kauppakoti.fi, jonka valikoimiin kuuluu iso määrä erilaisia kaihtimia. Kauppakoti.fi:n valikoimiin pääsee tutustumaan helposti netissä.

Kauppakoti.fi:n sälekaihdinvalikoima

Karkealla jaolla tehtynä sälekaihtimet jaetaan puusälekaihtimiin ja alumiinisälekaihtimiin. Molemmista on saatavilla useita eri leveyksiä, joten niitä saadaan kyllä soviteltua melkeimpä millaiseen ikkunaan tahansa.

Puusälekaihtimet

Puusälekaihtimia on saatavilla 25 mm:n, 35 mm:n ja 50 mm:n sälekaihtimina. Valittavana olevia värejä on useita. Esimerkkeinä näistä mainittakoon musta, kahvi, pähkinä, mahonki, kirsikka, tammi, pyökki ja tiikki. Lisäksi väreihin kuuluu myös luonnon puun värinen sälekaihdin. Näin kattava värivalikoima takaa sen, että jokainen asiakas löytää mieleisensä sälekaihtimen.

Puusälekaihtimia hankittaessa on muutamia asioita, jotka tulee ehdottomasti ottaa huomioon. Ensiksikin puiset sälekaihtimet on kiinnitettävä ikkunan sisäpuolella, sillä ikkunoiden väliin kerääntyvä kosteus väistämättä lyhentää kaihdinten käyttöikää. Jos ikkunoiden sisäpuolelle asennettavat sälekaihtimet tuntuvat omasta mielestä huonolta ajatukselta niistä aiheutuvan kolinan vuoksi, kannattaa huomioida se, että kaihtimiin on saatavilla kolinaa estävä magneettiratkaisu, joka on myös helposti asennettavissa.

Puusälekaihtimet ovat tyylikäs ratkaisu ja oivallinen lisä mietittyyn sisutukseen, joka lisäksi suojaa auringolta ja ohikulkijoiden katseilta. Jos ei kuitenkaan mielly puisiin sälekaihtimiin, kannattaa käydä tutustumassa Kauppakoti.fi:n alumiinisälekaihtimien valikoimaan.

Alumiinisälekaihtimet

Alumiiniset sälekaihtimet ovat oivallinen ratkaisu niille, jotka eivät puisista jostain syystä pidä. Alumiinisten sälekaihtimien etu on siinä, että ne voidaan asentaa joko ikkunoiden väliin tai sisäpintaan. Yleisin vaihtoehto on asentaa alumiinit sälekaihtimet ikkunoiden väliin, jolloin kolinasta ei ole haittaa, eivätkä kaihtimet ole niin paljoa tiellä. Tietenkin alumiiniset sälekaihtimet voi sijoittaa myös ikkunan sisäpintaan, jolloin niihin asennetaan magneettinen kolinaa vaimentava ratkaisu, aivan kuten puistenkin sälekaihtimien kanssa.

Alumiinisia sälekaihtimia on valittavissa kymmenissä eri väreissä, joista esimerkkinä mainittakoon aina ajankohtainen ja tyylikäs valkoinen, upea hopea tai tumma kiiltometallisävy. Myös eri levyisiä kaihtimia löytyy, joten sopiva kaihdin löytyy jokaiseen ikkunaan. Kauppakoti.fi:n tarjoamat sälekaihdin leveydet ovat 16 mm., 25 mm. ja 35 mm.

Alumiinisista sälekaihtimista on mahdollista valita myös niin sanottu reikäsälekaihdin, jonka pienien reikien ansiosta sälekaihtimen omistaja näkee hyvin ulos, mutta kukaan ei näe sisään. Tämä on upea sälekahdinvaihtoehto.

Tilaaminen kauppakoti.fi:stä

Kauppakoti.fi:n valikoimaa hyödynnettäessä tulee säästäneeksi sekä aikaa että rahaa. Aikaa säästyy siinä, kun ei tarvitse juosta useassa eri kaupssa valikoimaa katsomassa, vaan tämän verkkokaupan laaja valikoima tyydyttää varmasti vaativammankin asiakkkaan.

Rahan säästäminen tulee ajankohtaiseksi tietenkin verkkokaupan edullisissa hinnoissa ja siinä, ettei tuhlaa rahojansa kalliisiin asennuspalveluihin. Kauppakoti.fi:n tarjoamien ohjeiden perusteella nimittäin sekä sopivan säleikahtimen mittaaminen että sen paikalleen asennus on helppoa.

Verkkokaupan kotivivuilta löytyy tarkat ohjeet moneen tilanteeseen, joita sälekaihtimia valitessa ja tilatessa tulee vastaan. Jos sivuilta ei kuitenkaan löydy vastausta mieltä askarrutaaviin asioihin, on myös henkilökohtainen yhteydenotto mahdollinen.

Kauppakoti.fi palvelee asiakkaitaan laadukkaasti ja edullisesti. Yhtä edullisia kaihtimia ei heidän mukaansa saa mistään muualta verkkokaupasta!

2 Comments
 1. Reply
  Mikko 16.10.2011 at 13.20

  Hyvin toimii, säleverhot tuli nopeasti! Suosittelen!

 2. Reply
  Elina 3.1.2012 at 16.53

  Halvimmat kaihtimet löytyivät täältä! Katsoin kahteen ikkunaan tarkoilla mitoilla sopivat kaihtimet ja hinta oli todellakin kohdallaan. (Muista verrata kokonaishintaa!)

  Jätä kommentti

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.