Suomen Palkkiopalvelu

Suomen Palkkiopalvelun tarjoaa palkanmaksu- ja laskutuspalvelua yrityksille sekä freelancereille ja muille keikkatöitä tekeville, joilta puuttuu oma yritys. Suomen palkkiopalvelu siis huolehtii palkkiota vastaan kaikista laskuttamiseen ja palkanmaksuun liittyvistä paperitöistä palvelun käyttäjän puolesta. Näin ollen palvelun käyttäjän ei tarvitse huolehtia vakuutuksista, veroista tai eläkemaksuista, vaan voi keskittyä omaan liiketoimintaansa ja palveluidensa tuottamiseen. Mitään jatkuvaa sopimusta ei tarvitse tehdä, koska jokainen toimeksianto on aina sopimus sinällään.

Palvelun käytön määrälle ei ole rajoituksia, eli toimeksiantoja voi olla paljon tai vaikkapa vain yksi. Muutoinkin palvelun suunnittelussa on pyritty helppokäyttöisyyteen ja yksinkertaisuuteen. Mitään asiakkuustyyppejä tai tasoja ei ole. Suomen Palkkiopalvelua käyttävät esimerkiksi valokuvaajat, kääntäjät, luennoitsijat, muusikot ja yhtyeet, erilaiset konsultit, autonkuljettajat ja muut freelancerit. Voidaankin siis sanoa, että Suomen Palkkiopalvelu on helppo vaihtoehto oman toiminimen tai muun tyyppisen yrityksen perustamiselle.

 Mutkatonta palvelua sähköisesti

Palvelun käyttämine on yksinkertaista. Kaikki alkaa toimeksiannosta, jonka palvelun käyttäjä tekee sähköisesti. Toimeksianto on melko vapaamuotoinen, joten erityisiä kaavoja ei tarvitse täyttää. Riittää, että annat ”Toimeksianto”-sivulla listatut tiedot. Lähetetyt toimeksiantopyynnöt tulevat aina käsittelyyn joko saman arkipäivän sisällä tai seuraavana arkipäivänä. Pyynnön tekijä saa aina viestin, joka vahvistaa, että pyyntö on tullut perille ja vastaanotettu. Toimeksiannosta lähetetään aina lasku heti, kun toimeksiannossa mainittu palvelu on suoritettu. Maksuaika laskussa on automaattisesti seitsemän plus yhden päivän maksuehto. Tämä voidaan tarvittaessa muuttaa. Laskun voidaan lähettää myös ennen kuin työ on suoritettu.

 Palvelun hinnat ja palkanmaksu

Suomen Palkkiopalvelun perushinta on kahdeksan euroa per palkanmaksu, samoin kuin työkertakohtainen maksu, eli yhteensä palkansaajalta vähennetään 16 euroa joka kerran palkasta. Lisäksi kuittien sekä matkalaskujen käsittelystä veloitetaan erikseen. Palvelun suorittaja saa palkan Suomen Maksupalvelulta heti kun työn tilaaja on maksanut laskun (palkkoja maksetaan kolme kertaa jokaisena arkipäivänä). Jos laskun maksajalla on hyvä maksuhistoria, eli aikaisemmat laskut on maksettu jämptisti, voidaan palkka maksaa jo ennen kuin lasku on maksettu. Palkasta otetaan aina kaikki maksut ja vähennykset, erittelyn saa sähköpostiin. Palkassa on mukana lomakorvaus.

Lisää aiheesta

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.