Suomilimiitti – nostokuluton laina aina 1000 euroon asti

1
Suomilimiitti – nostokuluton laina aina 1000 euroon asti
8.5 Yhteispisteet
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Ensimmäinen laina ilmaiseksi
 • Maksuvapaita kuukausia
 • Joustava takaisinmaksu
 • Myös pieniä lainasummia

Suomilimiitti on kotimainen tililuotto jota voi hakea täysin ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa että toisin kuin esimerkiksi useiden pankkilainojen kohdalla, lainan vakuuksiksi ei tarvitse kiinnittää mitään kiinteää omaisuutta. Mikäli etsit sopivaa luoton antajaa joka ei veloita nostokuluja lainkaan, jatka lukemista. Seuraavaksi kerromme siitä kuinka paljon Suomilimiitti –palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa, ketkä sitä saattavat saada ja millaisilla ehdoilla Suomilimiittiä maksetaan takaisin.

Suomilimiittiä voi saada maksamatta nostokuluja

Suomilimiitin asiakkaat voivat avata tililuoton joka toimii sillä periaatteella että myönnetystä luotosta voi nostaa joko pienempiä osia tai koko luoton kerrallaan. Suomilimiitti takaa että heidän asiakkaansa saavat nostaa 1000 euroa täysin ilman nostokuluja. Kuluton maksuaika kestää seuraavan kuun loppuun asti. Korotonta maksuaikaa saattaa olla mahdollista saada jopa 60 vuorokauden ajan, joka ei ole kovin yleistä luottoyhtiöiden keskuudessa. Luottoa on mahdollista hakea myös 2000 euroon asti.

Takaisinmaksu ja korot maksetaan vain siihen summaan perustuen, paljonko asiakas on yhteensä nostanut palvelun kautta. Minimissään haettavan lainan summa on jopa vain 10 euroa joten tämä laina on ehdottoman joustava myös hyvin pienen pikavipin tarpeeseen. Nostoprovisio on yhteensä 15% nostetun summan määrästä mutta maksimissaan 1000 euron ensimmäiseen nostoon Suomilimiitin kautta ei lisätä mitään nostokuluja.

Miten lainaa haetaan

Asiakkaat voivat rekisteröityä palvelun asiakkaaksi Suomilimiitin omilla verkkosivuilla. Vanhat asiakkaat pystyvät hakemaan Suomilimiitin tarjoamaa lainaa myös tekstiviestillä asiakkaille lähetettävän PIN-koodin avulla. Asiakkaan tulee lähettää seuraava tekstiviesti numeroon 173172: SL LAINASUMMA PIN-KOODI. Eli esimerkiksi: SL 500 123456. Vastaus tulee hetken kuluttua matkapuhelimeen. Tekstiviestin lähettäminen on täysin ilmaista.

Kun asiakas saa tiedon lainan hyväksymisestä, tulee se vielä hyväksyä. Tämä tapahtuu lähettämällä viesti VAHVISTAN numeroon 173172. Myös tämän tekstiviestin lähettäminen on täysin ilmaista. Lähettäessään vastausviestin asiakas hyväksyy samalla Suomilimiitti –palvelun sopimusehdot. Rahat siirtyvät asiakkaan tilille muutaman minuutin sisällä asiakaspalvelun aukioloaikoina klo 08 – 22.

Lainan muut ehdot

Asiakas voi nostaa useampia kertoja henkilökohtaisen luottolimiittinsä puitteissa. Näissä tapauksissa asiakkaalta veloitetaan 15% nostoprovisio, eikä muita kustannuksia synny silloin kun luotto maksetaan täydessä mitassaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Nostoja voi käydä tekemässä vaikka päivittäin henkilökohtaisen limiittinsä puitteissa. Kuukauden sisällä tehdyt nostot laskutetaan vasta seuraavan kuukauden lopussa, joka tarkoittaa että korotonta maksuaikaa kertyy yhteensä noin 45 päivän ajalta. Laskun voi maksaa tahtoessaan joko kokonaisena takaisin tai vaihtoehtoisesti minimilyhennyksin, joka on 12,5% avoimen saldon määrästä. Minimilyhennys on kuitenkin vähintään 50 euroa.

Lainan takaisinmaksun aikarajat

Suomilimiitti on hyvin joustava laina joten takaisinmaksunkin ehdot sopivat useammanlaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Lyhin laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on yhteensä 49 kuukautta. Lainan voi myös maksaa kokonaisuudessaan täysin pois aiemmin, ilman ylimääräisiä kuluja.

Suomilimiitti ja maksuvapaat kuukaudet

Suomilimiitiltä on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia, mikäli lainan kuukausierän takaisin maksun siirtäminen tuntuu järkevimmältä vaihtoehdolta. Maksuvapaan kuukauden saadakseen asiakkaan täytyy täyttää vain muutama Suomilimiitin asettama kriteeri. Asiakkaat voivat saada maksuvapaan kuukauden yhteensä kaksi kertaa kalenterivuoden kuluessa. Tämä tarkoittaa että asiakkaan on tullut hoitaa lainan takaisinmaksu ajallaan tähän saakka. Maksuvapaata kuukautta haetaan joko kirjautumalla lainapalveluun verkkosivuston kautta tai soittamalla numeroon 03 3399 3600 asiakaspalvelun ollessa auki. Puhelu sisältää pelkän paikallisverkkomaksun.

Suomilimiitin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on auki erittäin joustavin aukioloajoin maanantaista sunnuntaihin. Yhteyttä voi ottaa joka päivä klo 08 – 22. Sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi ja puhelinnumero asiakaspalveluun on 03 3399 3600. Yhtiön toimipiste sijaitsee J.W.-Yhtiöt Oy:n tiloissa Lahdessa osoitteessa Aleksanterinkatu 17B, 15110 Lahti.

8.5 Yhteispisteet
Joustava tililuotto ilman vakuuksia

Suomilimiitti on kotimainen tililuotto jota voi hakea täysin ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa että toisin kuin esimerkiksi useiden pankkilainojen kohdalla, lainan vakuuksiksi ei tarvitse kiinnittää mitään kiinteää omaisuutta.

Hyvää
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Ensimmäinen laina ilmaiseksi
 • Maksuvapaita kuukausia
 • Joustava takaisinmaksu
 • Myös pieniä lainasummia
Heikkoa
 • Ei isoja kulutusluottoja
 • Verraten kallis
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.