Terrarahoitus lainaa yli 21 vuotiaille 60 – 480€

Tämä lainapalvelu on lopettanut toimintansa.

Lainaa perheyritykseltä

Terrarahoitus myöntää pikalainoja joustavasti 15 ja 30 vuorokauden takaisinmaksuajoilla. Lainalle ei tarvita takaajia tai vakuuksia eikä rahan käyttötarkoitusta tarvitse selitellä. Lainan hakeminen käy helposti verkossa tai vanhojen asiakkaiden kohdalla myös matkapuhelimella.

Miten haen Terrarahoituksen lainaa?

Terrarahoitus myöntää lainoja yli 21-vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. 19-21-vuotiaat hakijat voivat hakea lainaa saman toimijan ylläpitämästä terravippi-palvelusta. Lainaa voi saada 60-480 euroa kuitenkin niin, että ensimmäinen laina voi olla korkeintaan 120 euroa.

Lainaa haetaan verkossa ja asiakkaan henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. Asiakkaalle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi, jolla lainaa voi hakea seuraavilla kerroilla joko verkossa tai tekstiviestillä. Asiakkaalla voi olla palvelussa vain yksi avoin laina kerrallaan ja entisen lainan takaisinmaksun pitää näkyä luotonantajan järjestelmässä ennen uuden lainan hakemista. Laina maksetaan takaisin asiakkaalle lähetettävällä laskulla. Katso myös Terravippi.fi

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainan kokonaiskustannukset koostuvat lainasummasta, korosta sekä toimitus- ja käsittelykuluista. Erittelyt kuluista löytyvät luotonantajan verkkosivuilla olevasta taulukosta. Maksamatta jääneistä laskuista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.