Tienaa rahaa vapaa-ajalla

Monen mielessä välkyy ajatus vapaa-ajalla tienaamisesta. Ei niin, että tekisi muutoin pidempää työpäivää, vaan niin, että voisi tienata harrastuksellaan – sillä josta muutoinkin pitää niin paljon. Työ ja huvi -palvelu antaa mahdollisuuden tienata huvilla, josta pitää niin paljon, että tekisi sitä ilmaiseksikin, mutta maksun saaminen siitä on luonnollisestikin loistava bonus.

Työ ja huvi -palvelu on osa suomalaista AMC -menestystarinaa. AMC on Saksassa 1963 perustettu teräksisten ruuanlaittovälineiden valmistaja ja terveellisen ruuanlaiton asiantuntija. Nyt kaikilla ruuanlaitosta ja keittiöaskareista kiinnostuneilla on mahdollisuus vapaa-ajallaan tienata keittiöalan töistä. Tämä tarkoittaa AMC:n myyntiorganisaation edustajana toimimista. AMC -Finlandin kautta siis kenellä tahansa ruuanlaitosta kiinnostuneella on mahdollisuus yhdistää työ ja huvi eli yrittää riskittömästi ruuanlaiton saralla.

Myyntiedustajaksi alkavalta edellytetään innostusta ruuanlaittoa kohtaan sekä lisäksi itsenäisyyttä ja myyntihenkisyyttä. Myös ihmissuhdetaitojen täytyy olla hallinnassa, mutta työaikaa ei ole ennalta säädetty. Työskennellä voi niin osa- kuin kokopäiväisestikin – aivan oman tahdon mukaan.

Mitä myyntiedustajaksi alkava saa AMC:ltä?

AMC tarjoaa kaikille uusille myyntiedustajille kattavan koulutuksen, jonka kautta toimenkuvaan perehtyminen on helppoa. Myös koulutusajalta maksetaan palkkio, eli ei tarvitse odottaa varsinaisiin myyntitehtäviin pääsemistä. Koulutuksen jälkeen myyntiedustaja pääsee kokeilemaan valmiiksi sovittuja asiakaskäyntejä ja valmiiksi sovittuja ne ovat jatkossakin. Tämä helpottaa työskentelyä huomattavasti, kun ei itse tarvitse esittelypaikkoja sopia.

Myyntiedustajan työ AMC:llä on hyvin joustavaa. Työskennellä voi nimittäin niin päivisin kuin iltaisinkin ja jopa viikonlopputöitäkin on tarjolla. Jos myyntiedustajaksi alkavalta löytyy kykyä ja halua, voi hän jatkossa päästä työskentelemään myös koulutus- ja esimiestehtävissä, mikä tuo vaihtelua varsinaiseen myyntityöhön. Kaiken tämän lisäksi myyntiedustaja saa laadukkaat teräsastiat käyttöönsä ruuanlaittoa varten. Samalla tämä toimii tuotteisiin tutustumisena, sillä kyllähän myyntiedustajan pitää olla kokeillut myös myymäänsä tuotetta.

Mitä aloittavalta myyntiedustajalta edellytetään?

Myyntihenkisyyden ja itsenäisen työotteen lisäksi myyntiedustajan on oltava täysi-ikäinen ja ajokortillinen henkilö. Ajokorttia edellytetään siksi, että tehtävän hoitaminen edellyttää auton käyttämistä työn liikkuvan luonteen ja taajamienkin ulkopuolella olevien asiakaskäyntien vuoksi. Tämän lisäksi myyntiedustajaksi aikovan täytyy olla myös valmis saapumaan haastatteluun AMC:n Suomen toimipisteeseen Espooseen. Omat yhteystiedot haastattelua varten on helppo lähettää AMC:lle heidän suomalaisilla Internet-sivuillaan olevan lomakkeen avulla. Tämä lomake ja lisätietoa löytyy osoitteesta www.tyojahuvi.fi.

Uskaltaako tällaiseen toimintaan lähteä mukaan?

AMC:n toiminta on siitä edustajaksi ryhtyvälle riskitöntä, että mitään vähimmäismyyntirajaa ei ole. Lisäksi Suomessa yhtiön edustusta hoitanut System 3000 Oy on saanut tunnutusta nimenomaan edustajiensa sopimusasioiden hoitamisessa. Tämän lisäksi myös eettiset periaatteet ja säännökset on hyvin huomioitu, kuten myös uuisen edustajien koulutus. Asiakasmarkkinointiliitto valitsi System 3000 Oy:n vuoden 2011 suoramyyntiyritykseksi edellisin perustein. Lisäksi se totesi, että AMC ja System 3000 Oy selvisivät talousdellisesta ahdingosta nimenomaan palkkaamalla nuoria esimiehiä. Modernien tietoteknisten ratkaisujen osaaminen on myös yrityksen vahvuus.

Erityisen mielenkiintoiseksi yrityksen toimintaan osallistumisen tekee se, että yritys toimii aivan uudella ja modernilla toimintamallilla, joka takaa edustajien mahdollisuudet joustavaan työaikaan, mikä sopii kiireiselle nykyihmiselle. Lisäksi myös yrityksen kohderyhmä, eli asiakkaat, saavat nauttia yrityksen joustavuudesta ja innovatiivisista ratkaisuista.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.