Top 9 paikkaa hankkia lapselle syntymäpäivälahja netistä

1. Lekmer.fi

Lekmer.fi:n runsaasta valikoimasta löytyvät niin lelut, pelit, tarvikkeet kuin sisustuselementitkin. Täältä löytyy leluja vauvaikäisille ja vanhemmille lapsille, ja valikoima todellakin on laaja. Kaikki tuotteet on kategorioitu aihepiireittäin, joten sopivan tuotteen etsiminen on helppoa. Myös Top -listat, joissa esitellään tilatuimpia tuotteita auttavat valinnassa. Yli 100 euron ostokset toimitetaan asiakkaalle ilman toimituskuluja.

Lisätietoja osoitteesta www.lekmer.fi.

2. Br-lelut.fi

BR -lelujen leluvalikoima on samansuuntainen kuin Lekmer.fi:nkin, mutta täällä ei myynnissä ole muuta kuin pelkkiä leluja ja pelejä. Tuotteet on lajiteltu hienosti sekä tuotemerkin että tuoteryhmän mukaan. Myös lapsen ikätason mukainen lelusuositus löytyy BR -lelujen sivuilta. Kullakin hetkellä voimassa olevat tarjoukset esitellään myös selkeästi. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle 3-7 päivän kuluessa.

Lisätietoja osoitteesta www.br-lelut.fi.

3. Leikisti.fi

Leikisti.fi:n tuotevalikoimaan kuuluvat lelujen lisäksi myös lastenhuoneen sisustustarvikkeet, pelit, lasten vaatteet ja askartelutarvikkeet. Myös lastenelokuvia on saatavilla kohtuullisen hyvä määrä. Toimitusmaksu määräytyy tilattujen tavaroiden painon mukaan, ja tuotteet toimitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian, noin viikon kuluessa. Jos sopivan lahjan löytäminen on vaikeaa, auttaa verkkokaupan henkilökunta lahjan valinnassa. Heihin saa siis ottaa yhteyttä ja apua saa pyytää.

Lisätietoja osoitteesta www.leikisti.fi.

4. Lelutalo.fi

Lelutalo on laadukkaiden ja ajattomin lelujen verkossa toimiva lelukauppa. Täällä leluvalikoima on todella laaja, joten sopivan lahjan löytyminen ei ainakaan kaadu siihen, ettei valikoimaa olisi. Kaikki lelut on kategorioitu kivasti aihepiireittäin ja lisäksi on mahdollista tutkailla kullakin hetkellä olevia suosituimpia leluja. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle 1-3 päivän kuluessa postikulujen määräytyessä lähetettävän paketin painon mukaan. Tilauksia toimitetaan vain Suomeen.

Lisätietoja osoitteesta www.lelutalo.fi.

5. Leikkikauppa.fi

Leikkikauppa.fi myy laadukkaita ja perinteisiä lasten leluja. Valikoima on jaoteltu lapsen iän mukaan vauvoille, taaperoille ja leikki-ikäisille sopiviin leluihin. Lelujen lisäksi ostettavissa on myös lastenhuoneen huonekaluja ja muita sisustuselementtejä. Tilauksen toimitusaika on 2-5 päivää ja toimituskulut määräytyvät paketin painon mukaan.

Lisätietoja osoitteesta www.leikkikauppa.fi.

6. Lelut24.fi

Lelut24.fi:n valikoima on huippulaaja. Täältä saa ostettua esimerkiksi kaikkia maahan tuotavia Nikko, Lego ja Helly Kitty -tuotteita, mutta myös paljon paljon muutakin. Hinnat kestävät edullisuudellaan vertailun ja toimitus on huippunopeaa. Kaikki ennen kello 14.30 maksetut tuotteet nimittäin toimitetaan asiakkaalle samana päivänä, viimeistään seuraavana päivänä.

Lisätietoja osoittesta www.lelut24.fi.

7. Lelushoppi.fi

Lelushoppi.fi myy suosituimpia lastenlelumerkkejä kaiken ikäisille lapsille. Tämä jo 50 vuoden ikään ehtinyt yritys tarjoaa vakioasiakkailleen hyviä alennuksia. Myös tavaroiden toimitus on nopeaa. Kaikki etukäteen maksetut tuotteet toimitetaan asiakkaalle 1-3 päivän kuluessa. Toimituskulut vaihtelevat tavaran painon mukaan 5,90 ja 12,90 euron välillä.

Lisätietoja osoitteesta www.lelushoppi.fi.

8. Lastenlahjatalo.fi

Lastenlahjatalo.fi tarjoaa vaihtoehdon tavallisille leluille tarjoamalla erityisesti oppimiseen ja kehittymiseen suunnattuja leluja ja pelejä. Myös esimerkiksi erityisopetuksen pelejä on runsaasti tarjolla. Suurin osa valikoiman tuotteista on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille, mutta toki isommatkin niiden parissa viihtyvät. Tilattujen tuotteiden toimitusaika on 2-5 päivää ja toimituskulut 4-9 euroa paketin painosta riippuen.

Lisätietoa osoitteesta www.lastenlahjatalo.fi.

9. Suntoys.fi

Suntoysin leluvalikoima koostuu lähinnä saksalaisen lelutukun erittäin laadukkaista puuleluista. Lisäksi saatavana on paljon esimerkiksi Hello Kitty ja Muumi -tuotteita. Myös erilaiset soittimet ja rooliasut ovat verkkokaupan suosittuja ostoskohteita. Tilatut tuotteet pyritään toimittamaan asiakkaalle viikon kuluessa ja toimituskulut ovat alhaiset, vain viisi euroa paketilta.

Lisätietoja osoitteesta www.suntoys.fi.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.