TOP 4 paikkaa varata hotelli netistä

Hotellihuoneen varaamiselle on eduksi, jos on olemassa paikka, jossa on keskitetysti useiden eri hotellien tarjouksia ja samalla pääsee näkemään myös usean eri hotellin varaustilanteen. Tällaisia hotellien varaussivustoja toimii Internetissä useitakin, mutta tässä on esiteltynä TOP 5 lista niistä. Listalla olevat hotellienvaraus -sivustot ovat valikoituneet listalle laajan hotellivalikoimansa, selkeiden sivujensa ja hyvien alennustensa vuoksi.

1. Booking.com

Booking.comin hotellivalikoima on käsittämättömän laaja, sillä se kattaa yli 170 000 hotellia 155 eri maassa. Valikoimaa siis löytyy, joten siitä ei majoituksen saaminen jää kiinni. Booking.comin hotellihaku on myös selkeä ja helppokäyttöinen ja täällä on helppo hakea hotellia tietystä paikasta ja tietylle ajalle. Samantien näkee myös hotellin varaustilanteen ja pääsee halutessaan tekemään varauksenkin.

Booking.com tarjoaa hyviä tarjouksia asiakkailleen, sillä hotellihuoneesta voi saada jopa 50 – 75 % alennnuksen verrattuna siihen, jos hotellihuoneen varaa suoraan jostain hotellista.

Booking.comin laajaan hotellivalikoimaan pääsee tutustumaan osoitteessa: www.booking.com.

2. Ebookers.fi

Ebookersilla on myös laaja hotellivalikoima, ja hotellien huoneita pystyy tätä kautta selailemaan ja samalla tekemään niihin myös varauksia. Yrityksen valttikorttina on myydä niin kustuttaja pakettimatkoja, eli antaa asiakkaiden tehdä varaus sekä lennoista että hotellista samaan aikaan ja tarjota siihen tuntuvia alennuksia, jopa 30 %. Halutessaan ebookersin sivuille voi jättää hintavahdin, joka ilmoittaa sähköpostiin, kun halutunlainen hotellihuone kohdepaikassa tulee vapaaksi.

Ebookers.fi:n kautta pystyy hakemaan hotelleja niin maan perusteella kuin esimerkiksi hotelliketjuittain ja sen sivustoon pääsee tutustumaan osoitteessa: www.ebookers.fi.

3. Hotels.com

Hotels.comin hotellivalikoima kattaa noin 140 000 hotellia ympäri maailman. Hotellivarauksen voi tehdä joko netin kautta tai soittamalla asiakaspalveluun. Hotels.com esittelee hyvin tavallisia hotellivarauksia, mutta myös niin kutsuttuja äkkilähtöjä, eli todella edullisia hotellihuoneita nopeasti varauksen tekevillä ja matkaan lähteville.

Hotels.com palkitsee aktiivisia asiakkaitaan niin, että kymmentä varattua yötä kohden saa yhden ilmaisen hotelliyön. Internet-osoitteesta www.hotels.com löytyy paljon lisätietoa hotellin varaamisesta ja luonnollisestikin myös yrtiyksen hotellivalokoima ja -haku.

4. Restel.fi

Hotellimaailma.fi on myös hotellien online-varausjärjestelmä, jonka kautta pääsee katsomaan hotellien varaustilannetta ja tekemään myös sen varauksen. Hotellimaailma.fi:n hotellivalikoima kattaa lähinnä tiettyjen hotelliketjujen hotelleja Suomessa, kuten esimerkiksi Cumuluksen, Rantasipin, Holiday Innin, Hotelli Seurahuoneen, Crowne Plazan ja Ikaalisten kylpylän hotelleja. Haun voi tehdä esimerkiksi tietyn hotelliketjun hotelleista tai sitten ihan kaupungeittain. Hakeminen on helppoa ja sivustolla on esillä myös mahdollisuus varata äkkilähtöhuoneita.

Hotellimaailma.fi tarjoaa palvelua asiakkailleen Internet-sivustollaan osoitteessa: www.restel.fi.

 

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.