TOP 4 sivustoa, joilta voi varata lennot netistä

Lentoja netin kautta myyvistä yrityksistä on vaikea saada kunnon kuvaa pelkästään vain vertailemalla niiden myymien lippujen hintoja tai varattavissa olevien lentojen tasoja, vaikka kyllähän nämäkin ovat hyvin tärkeitä tekijöitä. Tässä asiassa onkin melko hyvä luottaa lentoja myyvän yrityksen suosioon eli siihen, kuinka paljon kyseistä yritystä käytetään. Jos yritys on todella hyvä, se on yleensä myös suosittu, sillä harva palaisi ostamaan halpojakaan lentolippuja yritykseltä, jonka kanssa mikään ei toiminut. Tässä on TOP 5 lista netin lentoja myyvistä yrityksistä.

1 – Ebookers.fi

Ebookers tarjoaa aivan loistavan lentohaun, jossa vertailleen eri lentoyhtiöiden lentoja keskenään. Näistä lennoista asiakkaan on helppo valita itselleen sopivin ja varaamisen tekeminenkin onnistuu saman tien ebookersin hyvin toimivalla varauslomakkeella. Jos sopivaa lentoa ei kuitenkaan aivan heti satu löytämään, voi ebookersin sivulla käyttää niin kutsuttua vahtipalvelua, joka ilmoittaa asiakkaalle, kun haluttu lento tulee myyntiin.

Ebookersin kautta onnistuu kätevästi myös pakettimatkan varaaminen, sillä samoilta sivuilta voi tehdä myös hotellien hakuja. Pakettimatkat ovat lisäksi vieläpä edullisempia kuin tavalliset matkat.

Ebookers on turvallinen palvelu käyttää. Se on markkinajohtaja jo kymmenen vuoden kokemuksella ja sen palveluja käyttämällä on helppoa pitää kirjaa sekä menneistä että tulevista lennoista.

Ebookersin löytää Internet-sivuilta www.ebookers.fi.

2 – Travelstart.fi

Yksi Pohjoismaiden suurimmista verkkomatkatoimistoista on Travelstart, joka on toiminut jo vuodesta 1999 lähtien. Myös sen kautta on mahdollista varata niin lennot, hotellit kuin autotkin, ja myös edullisia pakettimatkoja on saatavilla.

Travelstartin lentohaku on monipuolinen ja nopea. Sitä käyttämällä sopiva lento löytyy yleensä nopeasti. Mahdollista on käyttää myös niin kutsuttaja äkkilähtölentoja, joita esitellään hyvin ja monipuolisesti Travelstartin sivuilla.

Travelstartin valikoimaan tutustuu helposti osoitteessa www.travelstart.fi.

3 – Supersaver.fi

Supersaver on helppokäyttöinen sivusto, jolta löytyvät, kuten kahdelta edelliseltäkin, niin lennot, hotellit kuin autotkin. Supersaver on vienyt verkkomatkatoimistossa asioinnin varsin pitkälle, sillä täällä pystyy rekisteröitymään kanta-asiakkaaksi. Kanta-asiakas säästää aikalailla rahaa sivuston muutenkin lupaamista edullisista lentolipuista. Bonuksia keräämällä pystyy nimittäin kaikista varauksistaan saamaan lopulta jopa viiden prosentin alennuksen.

Supersaverin lentohaku ja lennon varaaminen onnistuvat helposti lentohaulla, jonka toiminta on selkeää. Varausten hallinta on myös toimivaa, sillä omien tietojen tarkasteleminen on tehty myös helpoksi. Esillä on myös hienosti halpoja äkkilähtöjä, joista on helppo poimia omansa, jos kaipaa nopeaa lähtöä.

Supersaverin sivuille löytää osoitteessa www.supersaver.fi.

4 – Travellink.fi

Kuten aikaisemminkin esitellyt verkkomatkatoimistot, myös Travellink hakee ja tarvittaessa varaakin niin lentoja, hotelleja kuin autojakin. Myös monenlaisten itsekin räätälöityjen pakettimatkojen varaaminen on täällä helppoa.

Travellink on suuren ruotsalaisen matkailukonsernin sivuliike, joka myy lentoja ympäri maailman. Sen verkkosivut ovat selkeät ja hyvin toimivat. Täällä on helppo selata lentoja lentohaulla ja helppoa on myös valita niistä se itselleen sopivin.

Travellink mainostaa matkahallintopalvelunsa nettityökaluja markkinoiden käyttäjäystävällisimmiksi ja vaikutuksen tekee myös ympäri vuorokauden auki oleva asiakaspalvelu.

Travellinkin lentoihin pääsee tutustumaan osoitteessa www.travellink.fi.

2 Comments
 1. Reply
  markus 9.6.2012 at 11.05

  Toisinaan varmaan voisi olla järkevämpää ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta? Vai mitä olette mieltä. Eikös kaiken järjen mukaan sieltä pitäisi saada samalla hinnalla tai jopa halvemmalla.

 2. Reply
  Matti Korhonen 26.3.2013 at 13.42

  Yleensä EI OLE järkevämpää ostaa suoraan lentoyhtiön sivuilta, yleensä näistä bookkaustoimistoista saa halvemmalla. Lentoyhtiöiden omilla sivuilla hinnoissa on yleensä enemmän katetta.

  Jos ei halua noita eri bookkaussivuja käsin kahlata läpi (siinä voi olla aika kova työ), niin nykyään löytyy monia vertailusivustoja, jotka kilpailuttaa nämä eri bookkaussivustot, silloin saa aika varmasi halvimman mahd. hinnan. Hyviä omien kokemuksini mukaan on esimerkiksi: akkilahto.fi/lentohaku ja momondo.fi

  Jätä kommentti

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.