Varaa hotelli helposti netistä

Kuulostaa varmasti liian yksinkertaiselta ja yksinkertaista se onkin. Netissä toimii nimittäin useitakin sellaisia sivustoja, joilla on suorat linkit kymmenien hotellien sivustoille ja samalla matkaan lähtijä näkee hotellin reaaliaikaisen varaustilanteen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Sopivan hotellin osuessa kohdalle varauksen tekeminen onnistuu muutaman napin painalluksella, minkä jälkeen energian voi käyttää muihin matkavalmisteluihin, kuten esimerkiksi pakkaamiseen.

Sopivan hotellin etsiminen

Hotelleja listaavat sivustot auttavat matkaan lähtijää helpoilla hakemistoilla ja hakutoiminnoilla, joiden avulla sopiva hotelli löytyy varmasti. Hotellin hakuehtoihin syötetään luonnollisestikin sellaiset välttämättömyydet kuin kohdekaupunki ja matkan aika. Näillä tiedoilla löytyy jo paljon sopivia vaihtoehtoja, mutta hakua voi halutessaan tarkentaa myös muilla kriteereillä.

Hakuvaiheessa voi myös esimerkiksi etsiä hotellia, jolla on tietyt palvelut, tai sen huonekoko on esimerkiksi perhehuone. Hakukriteerien syöttämisen jälkeen syntyy lista niistä hotelleista, joissa kyseisenlainen huone on vapaana halutulla ajalla. Näitä hotellihuoneita selaamalla löydetään se sopivin vaihtoehto ja siirrytään varauksen tekemiseen.

Hotellihuoneen varaaminen

Varauksen tekeminen on yhtä helppoa kuin hotellihuoneen etsiminenkin. Sopivan huoneen löydyttyä nimittäin syötetään taas niille varattuihin kenttiin varauksentekijän henkilötiedot. Maksuja ei yleensä suoriteta etukäteen, vaan ne hoidetaan normaalisti vasta hotellista lähtiessä. Kannattaa muistaa kuitenkin, että myös Internetin kautta tehty huonevaraus on sitova, eli jos matka ei toteudukaan, täytyy huonevaraus muistaa peruuttaa.

Alennuksia nettivarauksista

Myös nettivaaruksen yhdeteydessä erilaisten bonuskorttien suomat alennukset huomioidaan, eli kortin tiedot syötetään sitä pyydettäessä huoneen varausvaiheessa. Myös muunlaisia alennuksia on tarjolla. Isossa osasta hotelleja on nimittäin sellaisia tarjouksia, että ennakkovaraamalla huoneen saa huonehinnasta huomattaviakin alennuksia. Joissakin tapauksissa ennakkovaraus saattaa säästää jopa puolet huonehinnan summasta, joskaan aina alennus ei tosin muodostu näin suureksi.

Alennuksien lisäksi on helpottavaa huomata, että netin kautta varausta tekemällä hotellien kilpailuttaminen on helpompaa kuin koskaan. Parhaimman tarjouksen etsiminen on lisääksi mukavaa, joten ei muuta kuin onnea etsintään!

Täältä voit varata hotellihuoneen

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.