Veronpalautus heti tilille – Monta eri tapaa

Miten toimitaan käytännössä, jos haluaa veronpalautuksen tilille heti?

Internetissä on monta erilaista rahoitusyritystä, jotka tarjoavat yhtenä palvelunaan veronpalautusta heti tilille. Yleensä nämä palvelut ovat kulutusluottoja tai pikavippejä veronpalautusrahoja vastaan. Luottoa tai vippiä voi siis ottaa enintään sen veronpalautuksen suuruisen summan ja takaisinmaksuun on myös sitouduttava. Myös tällaisen veronpalautukseen liitetyn luoton tai vipin maksamatta jättäminen johtaa lopulta luottotietojen menetykseen.
Käytännössä veronpalautuksen saa omalle tilille niin, että täyttää Internetissä hakemuksen luotosta tai vipistä ja hyväksytyn päätöksen saatuaan, nostaa rahat tililtä tai käyttää ne muuten haluamallaan tavalla. Verottajalle ilmoitetaan laina-yrityksen tilinumero, ja veronpalautus maksetaan sitten joulukuussa tämän yrityksen tilille. Vuosikorko on melko korkea, sillä se pyörii suurin piirtein 50 % tietämillä.

Rahoitusyritykset saattavat ottaa myöntämästään luotosta tai vipistä itse määrittelemän suuruisen palkkionkin, sillä näidenkin yritysten tarkoituksena on tehdä voittoa palvelullaan. Näissä luottokustannuksissa saattaa olla suuriakin eroja, joten veronpalautusta tilille haluavan kannattaa tutustua ajoissa eri yrityksiin, niiden palveluihin ja palveluhinnastoon.

Esimerkkejä veronpalautusta heti tilille tarjoavista rahoitusyrityksistä

Nopsalaina

Nopsalainan kulutusluotto on luotto, jota voi saada 500 – 4000 euroa maksuajan ollessa 6 – 60 kuukautta. Korko on tässä monia muita palveluita edullisempi, eli noin 9 -14 % lainasummasta vuodessa, mutta Nopsalaina ei olekaan varsinaisesti veronpalautukseen sidottu laina, vaan tässä oletetaan, että laina maksetaan takaisin veronpalautusrahoilla. Verottajalle ei siis toimiteta Nopsalainan tilinumeroa. Lisätietoa Nopsalainasta saa osoitteesta www.nopsalaina.fi.

Svea Direct Verolaina

Svea Direktin Verolaina on laina juuri tämän veronpalautus heti tilille -ajatuksen perusmuodossa. Tätä lainaa hakiessa veronpalautusta täytyy olla tulossa vähintään 300 euroa ja lainaa hakevan täytyy olla yli 24-vuotias. Kopio verotuspäätöksestä lähetetään yhdessä lainahakemuksen kanssa Svea Direktille, joka lähettää hakijalle sähköpostia, kun asia on käsitelty. Kun lainaa hakeva on toimittanut verottajalle tilinumeronsa, maksaa Svea Direkt sovitun summan hakijan tilille. Lisätietoa Svea Direktin verolainasta saa osoitteesta www.veronpalautusnyt.fi.

Risicum

Risicum myöntää pikavippiä pienehkölle 50 – 1000 euron suuruiselle summalle. Pikavipin takaisinmaksuaika on 14 – 90 päivää ja hakijan on oltava täysi-ikäinen. Pikavipissä ei ole suoria kytköksiä veronpalautukseen, vaan se perustuu oletukselle, että pikivippi maksetaan takaisin veronpalautuksista. Lyhyt vipin takaisinmaksuaika rajoittaa hieman pikavipin hakemista paljon ennen varsinaista veronpalautusten maksupäivää. Lisätietoa Risicumin Pikavipistä saa osoitteesta www.risicum.fi.

Joustolaina

Joustavalla lainalla saa lainaa 1000 – 4000 euroa ja maksuaikaa on asiakkaan toiveen mukaan 1 – 3 vuotta.

Luottoja vertailevat sivustot

Niille, jotka eivät jaksa itse käydä jokaisella luottoja tarjoavilla nettisivuilla etsimässä sitä itselleen sopivinta luottoa, on kehitelty erilaisia luottoja vertailevia sivustoja, joista saa paljon tietoa tiiviissä muodossa ja lyhyessä ajassa. Myös linkit palveluntarjoajien sivuille ja sitä kautta suoraan lainahakemuksiin löytyvät näistä.

Lainoja, luottoja ja vippejä vertailevia sivustoja:

1 Comment
  1. Reply
    Mikko P. 10.6.2011 at 13.43

    Veronpalautusta odotellessa, tosin nyt 28c lämmössä ei vielä joulukuu ole mielessä. Kiitos vinkeistä!

    Jätä kommentti

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.