Viestilaina.fi 50 – 500€ vipit yli 18v

Tämä lainapalvelu on lopettanut toimintansa.

Reilun koron lainaa

Viestilaina on yksi Suomen vanhimmista pienlainayrityksistä. Viestilaina auttaa, kun äkillinen rahantarve iskee. Lainahakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä. Asiakaspalvelun aukioloaikoina lainapäätöksen saa nopeimmillaan muutamassa minuutissa ja rahat maksetaan tilille heti. Joidenkin pankkien kohdalla maksun näkymiseen omalla tilillä on kuitenkin hyvä varata 1-2 työpäivää.

Miten haen Viestilainaa?

Lainaa voi saada vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin ja asuu vakituisesti Suomessa. Lainaa haetaan verkossa tai tekstiviestillä. Uusien asiakkaiden tulee tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksilla henkilöllisyyden varmentamiseksi ennen lainan hakemista. Tunnistautumisen yhteydessä asiakkaalle annetaan henkilökohtainen PIN-koodi seuraavia hakukertoja varten.

Lainaa voi hakea 50-500 euroa ja se maksetaan takaisin pääsääntöisesti yhdessä erässä. 400 ja 500 euron lainoissa valittavana on myös takaisinmaksu kahdessa erässä. Asiakkaalle lähetetään lainasta lasku valinnan mukaan joko kotiin tai sähköpostilla.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainan kokonaiskustannukset riippuvat haetusta lainasummasta ja valitusta takaisinmaksuajasta ja koostuvat lainasummasta, korosta sekä käsittely- ja toimituskuluista. Maksamattomista maksuista peritään viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.