Vippi.fi lainaa 100 – 2000€ yli 18 vuotiaille

Vippi.fi – luotettavaa lainapalvelua

Vippi.fi myöntää lyhytaikaisia lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Lainahakemuksen voi tehdä viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Hakemuksen käsitellään saapumisjärjestyksessä ja hyväksytyt lainapäätökset maksetaan lainapalvelun aukioloaikoina välittömästi. Rahat siirtyvät asiakkaan tilille pankkiyhteydestä riippuen joko välittömästi tai 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Miten haen Vippi.fi -lainaa?

Vippi.fi -lainaa voivat saada 18-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää. Rekisteröimättömien käyttäjien tulee ennen lainan hakemista rekisteröityä palveluun verkossa, jossa yhteydessä hakijan henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla ja asiakas saa oman henkilökohtaisen PIN-koodin. Rekisteröitymisen jälkeen lainaa voi hakea verkkohakemuksella, lähettämällä tekstiviesti VIPPI LAINASUMMA LAINA-AIKA numeroon 16470 (1,90 eur/viesti) tai soittamalla asiakaspalveluun.

Palvelu tarjoaa korkeintaan 2000 euron suuruisia pikalainoja 14-60 päivän takaisinmaksuajalla. Uudet asiakkaat voivat saada korkeintaan 400 euron luottoja ja vanhat asiakkaat, jotka ovat hoitaneet edelliset lainansa moitteettomasti, korkeintaan 1000 euron luottoja. Palvelun on tarkoitus laajentua myös kulutusluottoihin, jolloin suurin mahdollinen lainasumma nousee. Luotto maksetaan takaisin laskulla, joka lähetetään asiakkaan antamaan kotiosoitteeseen tai sähköpostiin.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainakulut koostuvat lainasummasta, toimitus- ja käsittelykuluista ja korosta. Tekstiviestit maksavat 1,90 euroa viestiltä ja ne peritään puhelinlaskun yhteydessä. Lainalle on mahdollista hakea 14-30 vuorokautta lisämaksuaikaa erillistä maksua vastaan, joka veloitetaan asiakkaalta siirtopyynnön yhteydessä. Maksamattomista luotoista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.