Vippi24.fi lainaa yli 18 vuotiaille 50 – 1000€

Tämä lainapalvelu on lopettanut toimintansa.

Lainaa arkielämän tarpeisiin

Lainahakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä. Myöntävän lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilille reaaliaikaisesti asiakaspalvelun aukioloaikoina klo 7-23. Pankkiyhteydestä riippuen siirtoon saattaa kuitenkin mennä useampi pankkipäivä.

Miten haen Vippi24-lainaa?

Vippi24-luottoa voivat hakea täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, joilla on moitteettomat luottotiedot, julkinen matkapuhelinliittymä sekä vakituinen osoite. Lainaa voi hakea tekstiviestillä, puhelimella tai verkkohakemuksella. Uusien asiakkaiden tulee rekisteröityä palveluun ennen lainan hakemista, koska hakijan henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. Hakijalle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodin, jolla hän voi hakea lainaa myöhemmin verkossa tai tekstiviestillä VIPPI LAINASUMMA LAINA-AIKA numeroon 16470 (1,90€/viesti). Lainaa voi myös hakea kännykkään ladattavalla Vipster-sovelluksella.

Lainat on porrastettu niin, että 50-500 euron lainojen takaisinmaksuaika on 7-30 vuorokautta ja 600-1000 euron lainojen 30-60 vuorokautta. Myönnetyt lainasummat ja valittavana olevat takaisinmaksuajat riippuvat myös hakijan iästä ja siitä, ovatko he uusia vai vanhoja asiakkaita. Suurimpia lainoja myönnetään ainoastaan yli 23-vuotiaille vanhoille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet edelliset lainansa moitteettomasti.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainan kokonaiskulut riippuvat valitusta lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Nopean maksajan etuna on mahdollista säästää lainakuluissa maksamalla luotto nopeasti takaisin: lainasummasta ja takaisinmaksuajasta riippuen edun saa, jos maksaa lainan pois 7, 14 tai 21 vuorokauden sisällä lainan myöntämisestä. Maksamatta jääneistä maksuista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.