Vippihelp.fi – Vipit yli 18 vuotiaille

Tämä lainapalvelu on lopettanut toimintansa.

Elämässä sattuu yllätyksiä

Vippihelp on luotettava luotonantaja, jonka muita toiminimiä ovat muun muassa pikavippi, pikalaina, heti-vippi, pika-vippi ja teksti-vippi. Lainaa haetaan verkossa tai kännykällä ja lainahakemuksia vastaanotetaan vuorokauden ympäri. Ne käsitellään saapumisjärjestyksessä ja maksetaan asiakkaiden tileille asiakaspalvelun aukioloaikoina heti lainan vahvistuksen jälkeen. Pankkiyhteydestä riippuen rahat siirtyvät reaaliaikaisesti.

Miten haen Vippihelp-lainaa?

Vippihelp-lainaa voivat hakea täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Lainan hakemiseen tarvitaan lisäksi verkkopankkitunnukset, julkinen matkapuhelinliittymä ja vakituinen osoite Suomessa.

Uusien hakijoiden tulee ensin luoda itselleen PIN-koodi luotonantajan verkkosivuilla. Prosessin aikana asiakkaan henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. Lähetetty lainahakemus tulee vahvistaa tekstiviestillä 10 tunnin kuluttua myönteisen lainapäätöksen saamisesta. Vanhat asiakkaat, joilla on jo henkilökohtainen PIN-koodin palveluun, voivat hakea lainaa verkossa tai lähettämällä viesti VH LAINASUMMA PIN-KOODI numeroon 16350 ja hyväksymällä myönteinen lainapäätös toisella tekstiviestillä.

Lainan kulut ja muut tiedot

Luoton kokonaiskulut koostuvat lainasummasta, korosta ja käsittelykuluista, joiden suuruus riippuu valitusta lainasummasta. Lainan hakemiseen tarvitaan lisäksi aina 1-2 tekstiviestiä, joista peritään 2-3 euroa kappaleelta. Viestit laskutetaan matkapuhelinlaskun yhteydessä.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.