Vippiluotto.fi 60 – 1000€ lainat

Reilun palvelun pikavipit

Vippiluotto on nopea ja helppo tapa ratkaista arjen pienet yllättävät rahahuolet. Luottoa voi saada 60-100 euroa ja rahat maksetaan tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina heti lainan vahvistamisen jälkeen. Useimmiten rahat siirtyvät asiakkaan tilille lähes reaaliaikaisesti, mutta joidenkin pankkien kohdalla siirtoon on hyvä varata 1-2 pankkipäivää.

Miten haen Vippiluoton lainaa?

Vippiluottoa voivat hakea kaikki vähintään 22-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla ei ole luottotietomerkintää. Lainaa haetaan verkossa tai tekstiviestillä. Ensimmäisellä kerralla asiakkaan tulee kirjautua palveluun verkossa, jolloin hänen henkilöllisyytensä varmistetaan verkkopankkitunnuksilla ja asiakkaalle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi. Myöhemmin luottoa voi hakea kyseisellä PIN-koodilla joko verkossa tai tekstiviestillä.

Laina on porrastettu niin, että alle 23-vuotiaat voivat saada ensimmäisellä lainakerralla enintään 200 euroa ja yli 23-vuotiaat korkeintaan 600 euroa. 60-500 euron lainoissa takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta. Tätä suuremmat summat maksetaan takaisin kahdessa erässä, joilla kummallakin on 30 vuorokauden maksuaika.

Lainan kulut ja muut tiedot

Lainan kokonaiskustannukset riippuvat lainasummasta ja takaisinmaksuajasta ja koostuvat lainasumman lisäksi korosta ja käsittely- ja toimitusmaksuista. Lisäksi tekstiviesteistä veloitetaan 1,90 euroa kappaleelta. Tekstiviestejä tarvitaan lainan hakemiseen kaksi. Maksamatta jätetyistä laskuista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

      Jätä kommentti

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.