Vivus.fi – lainaa ilman vakuuksia 20 vuotta täyttäneille

0
Vivus.fi – lainaa ilman vakuuksia 20 vuotta täyttäneille
 • Kätevä tapa hakea pikavippi
 • Selkeät lainaehdot
 • Ensimmäinen laina kuluitta
 • Turvallinen ja pitkään toiminut

Vivus on toiminut Suomessa jo pitkän aikaa, aina vuodesta 2009 lähtien, jolloin toiminta aloitettiin SMSCredit.fi Oy:n nimellä. Vivus.fi kuuluu 4finance –konserniin joka palvelee asiakkaitaan Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa sekä Britanniassa.

Vivus tarjoaa asiakkailleen lainaa ilman vakuuksia. Nämä lyhytaikaiset pienlainat voivat olla suuruudeltaan mitä hyvänsä 10 euron ja 2010 euron väliltä. Vivus tarjoaa takaisinmaksuajaksi 3 – 30 päivän maksuaikaa. Vivus –laina sopii 20 vuotta täyttäneille asiakkaille, joilla on suomalainen pankkitili ja osoite Suomessa.

Kuka voi saada Vivus –lainaa

Vivukselta voi hakea lainaa jos on täyttänyt 20 vuotta. Ikärajan ehtojen täyttämisen lisäksi hakijalla tulee olla osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Lainaa hakiessa tulee tunnistautua luoton antajan hyväksymällä tavalla, joka tarkoittaa verkkopankkitunnuksilla kirjautumista. Lainaa voi saada vain ne henkilöt joilla ei ole merkintää luottotietorekisterissä.

Miten vakuudetonta lainaa haetaan

Vivuksen asiakkaaksi voi rekisteröityä verkossa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lainahakemus käsitellään nopeasti. Lainahakemukseen täytetään henkilö- ja yhteystiedot sekä vastataan muutamiin kysymyksiin. Asiakkaan tehtyä kaksi lainahakemusta ja hoidettua lainansa takaisinmaksun ajallaan, pienempää lainaa on mahdollista hakea myös puhelimitse. Lainasumma siirretään asiakkaan tilille automaattisesti 15 minuutin sisällä lainahakemuksen hyväksymisestä. Tästä poikkeuksena ovat POP-pankki sekä Ålandsbanken joiden asiakkaiden tileille laina siirtyy yleensä noin 1 – 2 pankkipäivän kuluessa. Vivuksen maksupalvelu o auki klo 7 – 23 välisenä aikana. Vivus tarjoaa myös erinomaista palvelua mikäli takaisinmaksun aikataulussa ilmenee tarvetta joustoon. Vivuksella on mahdollista siirtää eräpäivää. Tämä tapahtuu maksamalla eräpäivänsiirtomaksun eräpäivään mennessä. Maksutiedot löytyvät asiakkaan asiakasprofiilista sekä laskusta.

Vivuksen asiakkaat voivat hakea vain yhden lainan kerrallaan. Asiakkailla on kuitenkin mahdollisuus nostaa lisää lainaa aina myönnettyyn enimmäislainamäärään saakka. On hyvä huomioida että vaikka hakeekin lisälainaa, tämä ei vaikuta aiemmin sovittuun eräpäivään. Lisälaina tulee siis maksaa yhdessä aiemmin nostetun lainan kanssa takaisin samaan eräpäivään mennessä. Lainaa ei voi maksaa takaisin erissä vaan takaisinmaksu tapahtuu yhdessä erässä. Lisälainaa voi hakea 1 – 2 pankkipäivän kuluttua edellisen lainan takaisin maksusta. Lisälainan haku tapahtuu joko soittamalla Vivuksen asiakaspalveluun tai asiakasprofiilin kautta.

Lainan ehdot

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainansa aina kuluttomana ja korottomana. Tämä tarkoittaa että todellinen vuosikorko on 0 %. Harvat ja valitut lainayhtiöt tarjoavat asiakkailleen mahdollisuutta saada täysin kuluttomia ja korottomia lainoja joten mikäli harkitset lainan ottamista, Vivuksen uusille asiakkaille tarkoitettu laina kannattaa ottaa harkintaan. Ensilainaa voi saada enimmmillään 400 euroa. Vanhoille asiakkaille myönnettävä laina on aina 2010 euroa jonka ainoaksi kustannukseksi muodostuu 182,5% vuosikorko. Asiakkaan on täysin mahdollista peruuttaa tekemänsä luottosopimus 14 vuorokauden sisällä.

Mitä tämä lainasumma tarkoittaa käytännössä? Oletetaan että asiakas ottaa esimerkiksi 2010 euron lainan jolle lasketaan 30 päivän laina-aika. Asiakas nostaa 2010 euroa kokonaisuudessaan. Jos asiakas maksaa lainan yhdessä erässä kerralla takaisin, luottokorko on 301 euroa. Takaisin maksettava summa on siis tässä esimerkkitapauksessa 2311 euroa, lainan luottokustannus on 301 euroa. Todellinen vuosikorko on 446,2%. Vivus on kertaluotto joka maksetaan kerralla takaisin.

Vivus asiakaspalvelu

Vivus –asiakaspalvelu on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo 7 – 23. Lauantaisin asiakaspalvelu on paikalla klo 10 – 18 ja sunnuntaisin klo 10 – 14. Asiakaspalveluun voi soittaa numeroon 0600 550 750. Puhelu maksaa 0.76 euroa minuutilta + mpm / pvm. Lisäksi yrityksen verkkosivuilta löytyy chat –vaihtoehto jolla asiakaspalveluun saa yhteyden nopeasti. Mikäli asiakas lähettää mieluummin sähköpostia, sen voi tehdä osoitteessa asiakaspalvelu@vivus.fi. Vivus –toimipiste sijaitsee pääkaupunkiseudulla osoitteessa Mikonkatu 15 A, 00100 Helsinki.

Lainahakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri ja ne käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina saapumisjärjestyksessä. Luotto näkyy asiakkaan tilillä nopeimmillaan minuuteissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Hyvää
 • Kätevä tapa hakea pikavippi
 • Selkeät lainaehdot
 • Ensimmäinen laina kuluitta
 • Turvallinen ja pitkään toiminut
Heikkoa
 • Vain pikavippejä 2010€ asti
 • Uusille asiakkaille vain alle 400€
 • Ikäraja 20 vuotta
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.