Yleislaina – 5000 euroon asti kulutusluottoa ilman vakuuksia

0
Yleislaina – 5000 euroon asti kulutusluottoa ilman vakuuksia
7.5 Yhteispisteet
 • Ilmainen lainahakemus
 • Lainasopimus täysin sähköisesti
 • Turvallinen ja selkeä palvelu
 • Sopivan kokoiset lainasummat

Mikä on Yleislaina? Yleislaina on yksityishenkilöille suunnattu kertalaina jota haetaan netissä. Lainaa varten ei tarvitse antaa vakuuksia, kuten usein pankille annetaan. Yleislaina on ehtinyt palvella jo yli 100.000 tyytyväistä asiakasta verkossa.

Paljonko Yleislainaa voi saada ja kuinka sitä haetaan?

Yleislainan hakemus

Yleislainan kysymien tietojen määrä luottohakemuksessa pysyy kohtuullisena.

Alkuun asiakas täyttää kaavakkeeseen henkilötiedot sekä muutamia vastauksia työhönsä ja asumismuotoonsa liittyen. On hyvä tietää paljonko tienasi edellisenä vuonna veronalaista tuloa, koska tästä tullaan kysymään arviota. Samaan yhteyteen asiakas täyttää myös pankkitilinsä numeron IBAN –muodossa. Jollet tiedä IBAN –numeroasi, sivustolta löydät kätevän Finanssialan Keskusliiton tarjoaman laskurin tätä varten.

Asiakas voi halutessaan hakea myös henkivakuutuksen joka varmistaa lainan takaisinmaksun. Jos päätät vakuuttaa itsesi, jäljelle jäänyt laina ei lankea perijöidesi maksettavaksi. Henkivakuutuksen hinta on esimerkkilaskelman mukaan vain 18 euroa kuukaudessa, joka antaa turvaa aina 9000 euroon asti. Henkivakuutus on erittäin kätevä turva lainan hakijalle.

Miten Yleislainaa maksetaan takaisin

Tämän lainan voi maksaa takaisin sopivan kokoisissa erissä 6 -24 kuukauden aikana. Itse hakemuksen jättäminen ei vielä maksa asiakkaalle mitään eikä lainaan liity minkäänlaisia piilokuluja. Mitä laina sitten maksaa asiakkaalle? Otetaan esimerkiksi tyypillinen 3000 euron suuruinen lainasumma joka maksetaan yhdessä erässä asiakkaan tilille. Mikäli asiakas valitsee lainalle 24 kuukauden laina-ajan, luoton todellinen vuosikorko on 64,74%, jolloin kokonaiskustannukseksi tulee 4724,03 euroa. Lainan nimelliskorko on 24,90%, järjestelypalkkio on 490 euroa ja tilinhoitomaksuna veloitetaan 19 euroa per kuukausi. Asiakas voi itse valita itselleen sopivimman lainan takaisinmaksuajan. Pienimmillään se voi olla 6 kuukautta ja pisimmillään 24 kuukautta. Lainan todellinen vuosikorko voi olla suurimmillaan 136,03%. Mikäli laina maksetaan takaisin myöhässä, korko ei tule muuttumaan siitä huolimatta. Koska lainan vuosikorko vaihtelee sen mukaan, paljonko lainaa haluat nostaa ja millaisen takaisinmaksuajan haluat sille neuvotella, kannattaa vielä tarkistaa oma vuosikorko lainasopimuksestasi.

Kuka voi saada Yleislainaa?

Yleislainaa voi hakea kunhan muutamat yrityksen asettamat ehdot täyttyvät. Ensinnäkin asiakkaan on tullut hoitaa raha-asioitaan huolellisesti aiemmin. Tästä todisteeksi riittävät hyvät luottotiedot eli se että luottorekisterijärjestelmään ei ole lisätty merkintää. Yleislainaa hakiessa hakijalta kysytään myös tietoja työtilanteeseen liittyen. Asiakkaalla tulee olla palkka-, eläke- tai muita tuloja jotka ylittävät sen hetkiset menot. Lisäksi työsuhde ei voi olla koeajalla. Hakijalla ei myöskään saa olla liian montaa avonaista kulutusluottoa entuudestaan hakemuksen jättämisen hetkellä.

Yleislaina asiakaspalvelu

Yleislainan asiakaspalvelu palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 9 – 17. Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@yleislaina.fi. Mikäli haluat mieluummin keskustella asiakaspalvelun kanssa puhelimitse, heille voi soittaa numeroon 0600 0 2515. Näiden yhteydenottotapojen lisäksi asiakkaat voivat myös olla yhteydessä asiakaspalveluun chat –ikkunan kautta, joka aukeaa automaattisesti yrityksen verkkosivujen oikeaan alalaitaan.

Turvallisuus

Yleislaina suojelee asiakkaidensa tietoja väärinkäytöksiltä ja tietomurroilta. Asiakkaiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja palvelun sekä asiakkaan tietokoneen välillä käytetään turvallista, HTTPS –yhteyttä.

7.5 Yhteispisteet
Sopivan kokoinen luotto

Yleislaina on kerralla asiakkaan pankkitilille maksettava laina, jota voi saada 2000 – 5000 euroa. Lainahakemuksen voi täyttää netissä ja se on helppo ja nopea prosessi, joka ei vielä sido asiakasta mihinkään. Yleislainan nettisivuilta löytyy verkkolomake jonka täyttämällä lainahakemus järjestyy helposti.

Hyvää
 • Ilmainen lainahakemus
 • Lainasopimus täysin sähköisesti
 • Turvallinen ja selkeä palvelu
 • Sopivan kokoiset lainasummat
Heikkoa
 • Säännölliset tulot vaaditaan
 • Ei pieniä alle 2000€ pikavippejä
 • Ei suuria yli 5000€ kulutusluottoja
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.