Zmarta on kulutusluottojen kilpailuttaja verkossa

1
Zmarta on kulutusluottojen kilpailuttaja verkossa
7.5 Yhteispisteet
 • Ilmainen palvelu
 • Saat edullisimmat kulutusluotot
 • Joustava takaisinmaksu
 • Isot lainasummat 50 000€ asti

Zmarta on uudenlainen rahoituspalvelu verkossa, jonka avulla lainan hakija voi kilpailuttaa kulutusluotot. Zmarta –palvelua käyttämällä asiakas voi vertailla useita eri pankkeja ja rahoitusvaihtoehtoja ja löytää niistä sopivimman. Asiakkaan tarvitsee tehdä vain yksi lainahakemus jolla tavoittaa useita lainan myöntäjiä.

Miten Zmarta toimii?

Lainahakemuksen jättäminen verkossa on helppoa ja nopeaa. Asiakas voi valita kulutusluottoa 500 euron ja 50 000 euron väliltä sekä päättää kuinka pitkän laina-ajan tarvitsee. Sivustolla olevia, automaattisia laskureita käyttämällä asiakas näkee arvioidun kuukausierän suuruuden ennen hakemukseen jatkamista. Lainan kustannukset vaihtelevat jonkin verran lainan myöntäjästä riippuen. Siksi on vaikea arvioida esimerkkilainan kokonaiskustannuksia ennakkoon. Sivuston esimerkin mukaisesti, mikäli luotto on 10 000 euroa ja sovittu takaisinmaksuaika on 6 vuotta, kuukausierä on 183 euroa. Tähän lisätään 5€ laskutuslisä sekä kertaluontoinen 49€ avausmaksu. Tällöin lainan kokonaiskustannus olisi 13 567 euroa. Nimelliskorko on 9,50% ja todellinen vuosikorko 11,21%. Kulutusluottojen myöntäjien tarjoamat todelliset vuosikorot vaihtelevat 4,99% – 50,5% välillä ja laina-ajat 1-15 vuoden välillä.

Kuka voi hakea lainaa Zmarta-rahoituspalvelusta?

Jotta voit hakea lainaa, sinun tulee olla hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Ennen lainahakemuksen hyväksymistä, palvelu tarkistaa luottotietosi sekä työllisyystietosi. Lisäksi sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, olet täyttänyt 20 vuotta ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Zmartan asiakkaat voivat myös halutessaan ottaa mukaan rinnakkaishakijan, jolloin on mahdollista saada paremmat ehdot lainatarjouksiin.

Miten nopeasti Zmarta-lainaa voi saada

Ennakkopäätöksen lainasta saa usein jo muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Rahat maksetaan asiakkaan pankista riippuen tilille yleensä 2 – 5 päivää liitteiden, kuten palkkatodistuksen toimittamisesta. Liitteet voi yleensä toimittaa täysin sähköisesti, joka nopeuttaa prosessia huomattavasti.

Keitä lainanantajat ovat?

Jätettyäsi lainahakemuksen, pankit ja muut rahoituslaitokset jättävät tarjouksensa jotka ovat toivottavasti lähellä toivomiasi ehtoja. Tarjouksen saatat saada muun muassa näiltä yhteistyökumppaneilta: Bigbank, Halino, Santander, Nordax Bank, CashBuddy, Collector Bank, Euroloan, Lainaamo, Resurs Bank, Svea Ekonomi, Credento, Danske Bank ja Avida Finans.

7.5 Yhteispisteet
Zmarta.fi etsii parhaat kulutusluotot

Zmarta hoitaa kilpailutuksen asiakkaan puolesta ja pyrkii löytämään useita eri lainatarjouksia. Tämä ei vielä sido asiakasta mihinkään – sopimus syntyy vain siinä tapauksessa että lainan hakija on ehtoihin tyytyväinen. Zmartan palveluiden käyttäminen on täysin ilmaista.

Hyvää
 • Ilmainen palvelu
 • Saat edullisimmat kulutusluotot
 • Joustava takaisinmaksu
 • Isot lainasummat 50 000€ asti
Heikkoa
 • Ei myönnä itse lainaa
 • Ei ole puolueeton palvelu
User Rating: Be the first one!

Kuulemme mielellämme kokemuksia sinulta

   Jätä kommentti

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.